gabrielleschot.reismee.nl

Koffers staan klaar, inpakstress voorbij...kortom: klaar voor vertrek

Lieve allemaal,

Morgen is het zover en begint mijn avontuur. Ik wil eerst via dit berichtje iedereen bedanken voor alle interesse, het enthousiasme en voor al die giften. Want......ja......ik heb ongeveer 1500 euro aan giften voor het weeshuis binnen gekregen.

Laughing
........zo ontzettend gaaf cool, vet, mega knetters tof, kei stoer en ontroerend....Met dit geld kunnen we (ik + jullie ;)) ontzettend veel betekenen voor de kinderen daar!

Ook heb ik nu twee koffers vol met kinderkleding, schoenen, speelgoed, knutselspul, lesmateriaal, bijbels (gratis rotzooi van winkels ;)) etc...Zooo gaaf (ben heeeeeeel benieuwd hoe ik dit ga vervoeren over die hobbelige zandwegen achterop een brommertje, maar dat is een zorg voor later...)

Ik ga nu nog even genieten van een avondje ontspannen op de bank en heerlijk slapen..Mijn volgende berichtje zal vanuit Accra zijn.

Liefs, Gabrielle

Jojanneke

Hee Lieve Gab,

Ik wil je heel erg veel plezier, succes en nog zoveel meer toewensen. Ik vind het ontzettend stoer van je dat je dit doet! echt gaaf!

Heel veel succes en hopelijk zien we elkaar na je avontuur weer eens. Lijkt me leuk.

Veel liefs van Jojanneke

jeannette

Ha die Gabriëlle, echt super dat je dit gaat doen. Wij zijn heel erg trots op jou en zullen alles volgen via je weblog. Pas goed op jezelf en een goede reis toegewenst door Johan en Jeannette. Liefs en tot ziens.

Gea

Zo op dit moment ben je bezig met het aanleggen van een speklaag voor wat reserves, wat zal die (voorlopig) laatste Hollandse versnapering je goed hebben gesmaakt nb een dikke slagroomsoes!
Meid maak er wat moois van en geef die kinderen daar maar veel warmte!
Dikke smak

Kevin (Travel Active)

Hoi Gabriëlle,

Ben erg benieuwd of jullie goed zijn aangekomen. Eerste indruk van Accra???

Groetjes uit Venray

Kevin
Vrijwilligerswerk Team

mama

Lieve Gabrielle,
Fijn dat de reis goed is gegaan. Ben ook wel benieuwd of het op het vliegveld in Accra allemaal goedgekomen is.
Ik wilde je alvast even succes wensen met het vervoeren van je 70 kg bagage. Pas goed op jezelf en veel succes.

Dikke kus mama

Martijn

Hey Gabriëlle,
Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad met, zoals ik van je moeder lees, 70 kg bagage, jeetje mina das veel! Heel gaaf dat je zoveel meekrijgt voor die kinderen.

Heel veel succes en vooral plezier in het weeshuis de komende weken. Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen en foto's.

Als ik terug ben uit Nepal gaan we foto's kijken, goed?
Martijn

Arry

Hey lieve Gab,
Ik ben zo benieuwd hoe het daar is qua landschap etc. Zo moeilijk voor te stellen dat jij helemaal aan de onderkant van de wereld bent :). Hier is alles goed!!
Dikke kus, Ar