gabrielleschot.reismee.nl

Carpe Diem - Thuis

Zondagochtend ben ik teruggekomen in (het koude!!!!) Nederland..Ow wat heerlijk om weer thuis te zijn, te kunnen nagenieten van de foto's, de verhalen te mogen vertellen, rond te fietsen in het prachtige herfstlandschap en natuurlijk AL DIE KNUFFELS te mogen ontvangen!!!!!!
Dit is de laatste blog die ik zal schrijven en dus ook mijn kans om nogmaals en oprecht vanuit mijn hart iedereenENORM te bedanken voor de lieve woorden op de site, de steun en alle giften!!

Ik heb intens, enorm en volop genotenENveel geleerd van deze reis: Demanier van LEVEN, de grote mate van vrijheid, het puur mogen liefhebben, en daarnaast het ZIJN op zichzelf mogen ervarennaast hethetalleen maar DOEN..

Ja, Afrika.....Nabari, heeft echt een speciaal plekje in m'n hart....Ja, deze reis en ervaring is een droom die ik heb kunnen waarmaken...

Wat ik jullieniet wil onthouden is de lijst met ALLES wat ik dankzij JULLIE giften EN vertrouwen heb aangeschaft is in het weeshuis:
- Voedsel!!!! (voor 2,5 mnd)
- Kinderboerderij (ezel, geiten, kippen)
- Kerstmaaltijd (kippen en geiten)
- Kar (voor de ezel)
- Kleding
- Schoenen
- Speelgoed
- Knuffels
- Twee schoolborden en heeeeeeel veel schoolkrijtjes
- Lesmateriaal (Verschillende rekenmethoden, taalboeken, 'leren schrijven boeken',woordenboeken...alles in het Engels + uitleg/handleiding voor de 'docent')
- Schriften
- Pennen, potloden, stiften en puntenslijpers
-Engelse leesboeken
- Bijbels
- Knutselspullen(scharen, lijm, vouwblaadjes, gekleurd papier, kleurplaten, stickers)

En nu? Nu kijk ik voldaan, tevreden en toch wel met een'beetje' heimwee terug op de mooie tijd in Ghana. Ik blijf via Travelactive goed op de hoogte van het weeshuis en zal het weeshuis blijven steunen vanuit Nederland..

Lieve mensen, Carpe Diem, dag in dag uit, moment op moment....echt....voor 5 weken heb ik dit mogen ervaren en ik wens en hoop dat we dit allemaal mogen (blijven) doen!

'DANCE, like no one is watching
LOVE, like you'll never be hurt
SING, like no one is listening
LIVE, like it's your last day on earth'

Een dikke knuffel en veel liefs,

Gabrielle

carla

he fijn dat je weer thuisbent!!!!!

laten we gauw een keer de verhalen delen met elkaar

liefs je tante

danique

Hee zus,

Fijn hoor dat je weer thuis bent! Mooi gedichtje op het einde ook!

Liefs

Stijn

Ik vind je een held. klasse!

Groet'n,

Stijn

Renate

Lieve Gab,

Ik heb genoten van al je verhalen!

Liefs Renate

mama

We hebben zondag geknuffeld, verhalen gehoord, foto's gekeken en toch verheug ik me weer op morgen. Nu alles aanhoren wat je nog is binnengeschoten. Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan. Maar ik hoop ook dat je deze levenservaring voor altijd met je mee mag nemen in je verdere leven.

Heel veel liefs en tot morgen, mama

Anneloes

Zoooo trots op jou!!! En heeeeeeeeeeeel blij dat je er weer bent!!!! Ik hou enorm veel van je!
En onthoud: 'Elk afscheid is de geboorte van een herinnering'!!! Ze zitten altijd in jouw hart en jij andersom bij hen!
Hele dikke kus!

Ellen

Hallo Gabrielle!
Je kent me niet maar ik heb vol enthousiasme jou verhalen gelezen omdat ikv anaf 2 januari ook naar het Nabari childcare home ga ! Super mooie verhalen en geweldig wat je allemaal hebt gedaan!

Als je het leuk vind om mij ook nog te volgen vanaf 2 januari kun je dit doen op : www.ellenghana.reismee.nl

Ik heb trouwens jou site nog een aantal keer gebruikt in mijn sponsorverhaal zodat mensen kunnen lezen waarover het gaat, hoop dat je dit niet erg vind!

Groetjes , Ellen

Gea

Wat een mooie (korte) afsluiting van zo'n geweldige rijke ervaring.
Wat super te lezen hierboven dat het werk doorgaat en dat Ellen het stokje overneemt.
Wat hebben we lekker geknuffeld toen we zondag in Hoogeveen waren. Wat voelden ons welkom door de "warme" ontvangst van je ma (en rest van de fam.). Gisteravond alweer knuffelen en flinke volle borden voedsel, tjonge jonge wat kun jij schransen :)
Lieve meid, chapeau!

Aukje

Pffff was heftig dit allemaal zeg. De laatste twee berichtjes heb ik net gelezen. Na jou telefoontjes had ik steeds zo vreselijk veel heimwee dat ik had besloten even je berichtjes niet meer te lezen. Echt ik heb huilend jou mooie verhalen gelezen! Geweldig wat je hebt gedaan! Echt geweldig! Ik ben heel erg benieuwd naar al je foto's en verhalen. Misschien kunnen we nu samen te werk gaan om nog meer geld op te halen. Als je het leuk vind kun je misschien ook helpen met het bekend maken van mijn website.. Als we samen werken gaat het vast nog beter!

We moeten binnenkort eventjes bellen, maar geniet eerst maar eventjes van je vriendje, familie en vrienden
Liefs Aukje